Z nadaljevanjem potrjujete, da ste polnoletni in soglašate s pogoji poslovanja ter uporabo piškotkov na spletni strani.

Dogodek

Prvi Slovenski festival viskija

Vsi ljubitelji in ljubiteljice viskija, POZOR!

Obveščamo vas, da organiziramo prvi slovenski festival, ki bo posvečen naši najljubši pijači, vodi življenja – viskiju. Ker je to prvi viski festival, bo potekal v malo majšem okviru, kot bi si želeli sami. V resnici bo bolj kot ne ‘‘Viski dan’’, a v primeru dobrega odziva upamo, da bo naslednji festival toliko boljši in večji.

Dogodek bo potekal v soboto, 20. 4. 2019 v Kino Šiška, s pričetkom ob opoldanskih urah. Na samem dogodku bo mogoče poizkusiti marsikaj, tudi nekaj stvari, ki se ponavadi ne znajdejo na policah. Prav tako bo na dogodku mogoče kupiti vse izdelke, ki bodo na voljo za degustacijo.

Želimo, da Viski festival doživi maksimalen uspeh in da postane tradicija ter upamo, da nam uresničitev le tega ne prepreči kakšen državni organ. Iz tega razloga bo dogodek speljan v skladu z veljavno zakonodajo in bo potekal v okviru novo nastalega društva. Obisk bo dovoljen le članom društva, a brez skrbi – včlanitev v društvo bo možna pred vhodom oz. na samem dogodku.

Do samega začetka vas bomo na dnevni oz. tedenski ravni obveščali o informacijah, le te pa bodo prihajale na vaš elektronski naslov.

Upamo, da se zberemo v čim večjem številu in apeliramo na vsakega posameznika, da bo novico razširil med ostale ljubitelje viskija. Iz tega želimo narediti res velik dogodek in omogočiti pot nadaljnjim festivalom pri nas.

Viski ure

13:30 - Glenmorangie & Ardbeg - Ted Lelekas (Merit HP)
15:00 - Jameson - Danijel Kozamernik (Pernod Ricard)
16:30 - Jack Daniel’s & Woodford Reserve - Filip Pleteš (G3)
18:00 - Glenfiddich - Luka Vončina (G3)
19:30 - Jura - Majda Debevc (Merit HP)

Se vidimo 20. aprila!